Tilbygninger

Gennem mange år har Willumsen’s Tømrer- og snedkerfirma udført mange former for tilbygninger i Odsherred, ikke mindst i Nykøbing og Rørvig. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser. De mange års erfaringer, blandt vores medarbejdere, kommer til udtryk gennem et alsidigt tømrer- & snedkerarbejde i forbindelse med om- og tilbygning.


Når man taler om om- og tilbygninger, uanset størrelse, er der ofte mange spørgsmål. Kvaliteter, tid, vedligeholdelse og materialevalg for blot at nævne nogle af dem. Vi stiller naturligvis vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed, og rådgiver gennem alle faser af projektet, og sørger for, at du som kunde får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.


Vælg os som hovedentreprenør

Større opgaver, er ikke noget problem, da vi har flere lokale håndværkere vi samarbejder med. Når vi er hovedentreprenør, har du som kunden kun én kontaktperson, selv om der vil være murer, maler, mv. involveret fra andre firmaer. Det er vores mange år i branchen der har givet os et godt netværk og vi har et tæt samarbejde med underentreprenører, i de forskellige håndværks brancher, underentreprenører som vi står inden for.

Har du nogle spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her.

​Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se billeder af relevante opgaver nedenfor​

Skal vi udføre din
​næste opgave?​

Find vores kontaktoplysninger nedenfor.

Willumsen's Tømrer-& snedkerfirma v/v Klaus Willumsen

Nakke Vestvej 45, 4500 Nykøbing Sj

CVR: 13702977

Kontaktinformationer

Telefon: 59 93 76 85

E-mail: klaus@kwillumsen.dk